TRANSPORT GRATUÏT EN COMANDES DE MÉS DE 20€ A CATALUNYA

Els nostres segells ecològics

Per tal de garantir i donar fe de les bones pràctiques en producció ecològica, als nostres productes hi trobareu els següents distintius.
 
Certificació de producció agrària ecològica ES ECO 019 CT de la Unió Europea, el qual estableix i garanteix la normativa de producció, elaboració, etiquetatge i sistema de control dels nostres brots germinats. D’aquesta manera podem assegurar que els nostres productes són aliments no contaminats.
 
Distintiu del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Els tècnics d’aquest departament realitzen auditories periòdiques al llarg de tot el procés de producció, elaboració i envasat.
 
Certificat de conformitat del Consorci pel Control de la Producció Biològica (CCPB) que avala que la llavor que comprem a Itàlia és 100% ecològica.
 

Per què cultiu ecològic?

Per salut
Per respecte al medi ambient

Les llavors són el nostre tresor més preuat. Només en fem servir de procedència ecològica, certificada segons els estàndards europeus. Les plantes d’on s’obtenen no han estat tractades amb pesticides, fertilitzants o altres fitosanitaris químics de síntesi.

La llavor tampoc es pot tractar pel seu emmagatzematge més enllà del que autoritza l’estricta legislació vigent.

Així, respectant la nostra matèria primera, és com també respectem el medi ambient, afavorint la conservació de sòls equilibrats.

 

Compromís amb la terra:

Envàs biodegradable

Des del seu naixement, Cultius Ecològics del Vallès ha estat una empresa compromesa amb el medi ambient. És per això que ens preocupa enormement reduir al mínim la nostra petjada sobre la terra. En aquest sentit hem optat per l’ús de plàstic ecològic en els nostres envasos.

  • L’origen dels nostres envasos està a les plantes. El blat de moro i la patata, entre d’altres vegetals, transformen el diòxid de carboni i l’aigua en sucres. Ho fan a través de les fulles i les arrels amb l’impuls de l’energia solar.
  • El midó que s’obté d’aquests cultius és la matèria primera. Amb l’ajut de microorganismes, es sotmet a un procés de fermentació. El resultat és el granulat de plàstic ecològic, no contaminant, amb el que es fabriquen els nostres envasos.
  • Aquestes terrines són compostables, de manera que llençant-los al contenidor dels residus orgànics, s’acaben transformant en compost en un termini d’entre 8 i 12 setmanes. El compost es reincorpora al cicle com a fertilitzant de plantes.

Compromís de qualitat