Qui som

Som una empresa familiar fundada per Salvador Sala Druguet l’any 1995 . Empès pel seu interès per una alimentació saludable va viatjar a la localitat de Lucerna (Suïssa) . Allà ho va aprendre tot sobre el cultiu i beneficis dels germinats.

Des d’aleshores ens dediquem a l’elaboració d’aquest producte en règim ecològic i la nostra voluntat és oferir a les persones una alimentació sana, ecològica, pura, viva, saborosa, d’alta qualitat, lliure d’additius, al·lèrgens i conservants i respectuosa amb el medi ambient.

Des de les actuals instal·lacions, a Caldes de Montbuí distribuïm els nostres productes sota la marca BROT D’OR,  reconeguda i pionera en el mercat ecològic de tot el país.

Disposem d’un personal altament qualificat, amb experiència, que garanteix la correcta germinació, envasat i distribució del nostre producte Brot d’Or.

Al llarg d’aquests darrers anys, Cultius Ecològics del Vallès ha passat de produir les cinc referències inicials a les quinze actuals. A aquestes encara se n’hi van afegint de noves en funció de les demandes del consumidor.