TRANSPORT GRATUÏT EN COMANDES DE MÉS DE 20€ A CATALUNYA

A la cuina

Els germinats, com a aliments vius que són, mantenen durant molt de temps les seves propietats nutricionals si els tractem adequadament. Això sí, cal seguir una sèrie de recomanacions per extreure’n el màxim profit.

CRU O CUIT?

Consumir-los crus és la millor manera d’assimilar tots els seus nutrients i apreciar-ne les seves qualitats organolèptiques en plenitud. Però no cal tancar portes. Coccions curtes i poc agressives també donen bons resultats. La calor pot aportar sabors i aromes nous com amb qualsevol vegetal. Per saber-ne més, visiteu l’apartat de receptes.

CONSERVACIÓ:

Per tal d’evitar que continuïn desenvolupant-se, i fins i tot fer-se malbé, és important mantenir-los a la nevera i ben tapats dins el seu envàs. El fred inhibeix aquest procés i n’allarga la vida útil. Tot i així, és recomanable rentar-los just abans de consumir.

També cal tenir en compte que els germinats, en ser petites plantes en estat inicial, reaccionen als elements que els envolten. En aquest sentit, si queden exposats a la llum, poden variar la seva coloració tendint cap al color verd de la fotosíntesi en la majoria de casos.

En ocasions, si en hi fixem molt, també podrem veure com alguns germinats desenvolupen petits filaments blanquinosos en determinades circumstàncies. No són res més que l’inici del sistema radicular de la planta, partint de la seva primera arrel, en el seu procés natural de creixement.

INTENSOS O SUAUS?

De la mateixa manera que els germinats concentren les propietats nutricionals de la planta, sovint ho fan amb el sabor i l’aroma. És per això que convé aprendre a combinar els de sabor més intens amb els que ens aporten matisos més subtils. A tall d’exemple, un pessic de germinat de ceba o de rave és suficient per aportar prou gust, i també atractiu visual, a una amanida amb l’alfals com a protagonista. Per saber-ne més, visiteu l’apartat de receptes.

PER A TOTHOM:

L’àmplia varietat de germinats que ofereix Brot d’Or fa que n´hi hagi per a tots els gustos i necessitats. Lleguminoses com els pèsols o les llenties són una bona font de proteïnes per a qui segueix una dieta vegana o vegetariana. De la mateixa manera, l’alfals i el bròcoli, pel seu alt contingut en calci, són molt indicats per a persones que necessiten enfortir els ossos o frenar-ne el deteriorament (nens, gent gran…).

Gaudeix del sabor autèntic de cada germinat i de la seva textura cruixent!

A la cuina

Gaudeix del sabor autèntic de cada germinat i de la seva textura cruixent!